Hoi allemaal,

Ik weet dat het al weer een tijd geleden is dat ik heb geschreven. In Februari heb ik mijn laatste test gedaan en ik had nog geen kans gehad om even rustig een stukje hierover te schrijven, maar hierbij dan toch. 

Ik heb nu een “4-lows” patroon, maar dit keer is het niet zoals toen ik begon met NB een slecht teken, maar bij een herhaaltest is het juist een goed teken, het wordt ook wel een “celebration pattern” genoemd, oftewel iets om te vieren. Verder is ook een settling down patroon in zowel de eerste 4 als de tweede 4 te zien, wat een teken is dat je lichaam klaar is om te settelen en stabieler is qua gezondheid, vaak gaat het samen met een eliminatie van gifstoffen, wat natuurlijk op mijn vorige test duidelijk te zien was qua chroom, maar ook bij deze test zie je eliminatie van lood, kwik, arsenicum en nikkel. Settling down kan soms gebeuren naar de 4-lows en dit is dan meestal een helende “4-lows”, oftewel een heel goed teken. Bij een hertest is het een teken van een soort “herplannen” van je leven, je gaat als het ware de garage in om wat aanpassingen te maken omdat je leven beter gaat worden. Om dr. Wilson’s artikel over de 4-lows aan te halen “going back into the “repair facility” for a process of re-planning one’s life because life is going to be extended and a lot healthier”. Nou hou ik er niet van om zoiets te claimen en klop ik het ook direct op wat hout af, want ik geloof dat alleen God je leven in de hand heeft en bepaalt hoeveel levensjaren je krijgt en je elke dag opnieuw met dankbaarheid in moet gaan en in het moment moet leven (de toekomst zorgt wel voor zichzelf en daar bemoei ik me niet mee), maar toch is het een bemoedigend testresultaat en ik geloof wel dat Hij bepaalde dingen op je pad brengt en het beste met je voor heeft, waardoor zoiets mogelijk wordt, en daar ben ik natuurlijk heel dankbaar voor!!

Ik vind het idee van “settling down” ook interessant, omdat wij net verhuisd zijn en ons eerste huis hebben gekocht. Ik vond dit heel spannend, vooral ook in het huidige financiele klimaat, maar het kwam allemaal precies goed uit, we hebben een heel leuk huisje gevonden en we konden net op de dag dat de bank van Engeland de rente omhoog deed nog een goede hypotheekrente vastleggen, waardoor we de komende jaren in elk geval precies weten waar we aan toe zijn. Om eindelijk echt iets van onszelf te hebben en een huis met tuin en voordeur in plaats van een flat is echt een luxe, en iets waar ik eerder alleen van droomde en dus enorm dankbaar voor ben. Het brengt zeker een soort van rust in mezelf en ik vind het dus heel passend dat mijn test dit ook laat zien aan de hand van het “settling down” patroon.

Ik zal mijn volgende test iets sneller moeten gaan doen, want dr. Wilson verwacht dat ik niet lang in dit patroon zal blijven dus dan zal mijn programma ook weer aangepast moeten worden, dus is het advies over 3 maanden weer te testen, terwijl ik normaal meestal 6 maanden wacht voor ik een nieuwe test doe.

Heel veel meer heb ik niet te vertellen, ik voel me goed, ik geniet van ons nieuwe huis, heb het druk op het werk, maar niet te druk om ook leuke dingen thuis te kunnen doen. We make nog steeds onze zeep, ik borduur graag en ik heb dit jaar heel wat boeken gelezen. Ik probeer buiten werk weinig op de computer te doen vandaar dat ik hier ook al een tijd niet had geschreven… en oh ja, vorig jaar met kerst (2021) heb ik mezelf een ouderwetse telefoon cadeau gedaan, zo’n oude stijl nokia, maar deze heeft wel WhatsApp, maar verder niks en je moet elke letter op de ouderwetse manier typen waardoor het niet belonend werkt en je dus niet zoals met een Smart-telefoon verslaafd kunt raken. Dat was de beste investering ooit, ik gebruik mijn telefoon nu amper, alleen om soms te bellen of sms-en en dat was precies de bedoeling! Ik kan het iedereen aanraden.

Groetjes Mirjam

PS. hieronder mijn test:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>