Hoi allemaal!

Ik heb onlangs weer een nieuwe test gedaan en mijn resultaten teruggekregen. Het is een hele goede test en laat een heleboel verbetering zien in de mineralenbalans van mijn lichaam. Ik heb een afbeelding van de testresultaten als afbeelding geladen, zodat je kunt zien hoe het is verbeterd.

Je ziet een “up” patroon, waarbij 3 vd 4 eerste mineralen omhoog zijn gegaan, dus in dit geval Mg, Na, en K. Dit is een heel positief patroon en lijkt op het “coming alive patroon”. Je ziet verder dat Zn, Se en P naar beneden zijn gegaan omdat ze worden gebruikt voor detox, aangezien ik 6 metalen aan het detoxen ben (Fe, Mn, Cr, Pb, Hg en Al). Deze zijn allemaal omhoog gegaan, sommige zelfs bijna verdubbeld (lead, mercury, manganese).  Ik ben ook weer wat biologisch onbruikbaar magnesium aan het dumpen, wat dan vervangen wordt door goed magnesium, wat een heel belangrijk mineraal is voor je gezondheid.

Dat mijn Sodium omhoog is gegaan is een heel goed teken en dr. Wilson zei hierover “massive adrenal boost with 200% sodium increase” en Kalium is bijna boven de 4, dan zou het namelijk niet langer een “sympathetic dominance” patroon zijn. Dat heb ik vanaf het begin altijd gehad en is een lastig patroon om te doorbreken. Ik ben er bijna, dus nog iets meer ontspannen en goed het programma volgen en hopelijk ben ik er bij de volgende test dan helemaal uit!

Al met al ben ik dus heel erg tevreden en superblij met deze resultaten! En dit ondanks een jaar met zoveel restricties, onzekerheden en het allerzwaarste was het verlies van mijn vader door kanker. Maar ik heb ook veel geleerd dit jaar, vooral om te vertrouwen en het leven te accepteren zoals het komt en al met al voel ik me sterker en in volwassenheid gegroeid ondanks alles. 

Een ander leuk nieuwtje is dat Robert en ik nu ook handgemaakte zeep gemaakt met natuurlijke ingredienten verkopen via Etsy, zowel zeep voor lichaam en handen als haar shampoo. Je vindt ze via deze link: HANDSoapsShop | Etsy .We verkopen het eigenlijk alleen binnen Groot-Brittanie, omdat de verzendkosten voor pakjes naar Nederland het niet de moeite waard zouden maken, verzendkosten voor een pakketje zijn rond de £13, dus dat is alleen de moeite waard als je een groter aantal zou willen bestellen. Mocht je daar interesse in hebben, dan kun je me mailen (zie contactpagina voor mailadres), dat is wel te regelen, maar dan niet via Etsy. 

Groetjes Mirjam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>